Anmäl dig till Nyhetsbrevet
Namn:
E-postadress:
Meddelande Meddelande Meddelande Meddelande Meddelande Meddelande Meddelande Meddelande Meddelande Meddelande Meddelande Meddelande

Recensioner och övriga yttringar om Minneshäftet
"Oj, så mycket man hade glömt. Men minnena forsade fram med en fantastisk känsla för vad man upplevt genom Bollklubben Drott. Alla dessa härliga ledare och inte minst ungdomar som var en stor del av mitt liv. Vilken otrolig bildkavalkad ni har lyckats få fram i det helt suveräna Minneshäftet om Drott. En stor eloge till redaktionen."

Nisse Andersson

"Har nu plöjt igenom minneshäftet och tycker att det är en fantastisk dokumentation av BK Drott. För mig väcker det liv i en massa gamla minnen och upplevelser. Kan fortfarande minnas känslan när bussen lämnade planteringen för det årliga träningslägret på öa med stor glädje och förväntan. Stort tack till er som tagit er tid för att dokumentera
BK Drotts historia och därmed även en del av min egen!"

Benny Thögersen

"Drotts Minneshäfte! Jodå, det har kommit, 1000 tack! Mycket välgjort och skickligt! Jag har med stor glädje redan ’lusläst’ det med många igenkännande leenden! Många minnen har väckts till liv. Jag ser verkligen fram emot ett besök på Idrottsmuseet, jag hör av mig när jag kommer till Helsingborg senare i vår eller till sommaren!"

Åke Skoog

"Mycket spännande läsning och vilka killar det funnits och finns i BK Drott. Kjellman, Kacke, Åberg, Stenbergarna, Jonne och Luma, Fjösarn och Lill-Fjös, Soda, Myran, SOS, Åke Wihlén, Anderbergarna, Moffe, Wehlinarna, Lejon och många fler."

Lars-Gunnar Aberlind

"Ett stort TACK för Minneshäftet!"

Bo Lundahl (son till legendariske Harry Lundahl)

"Allt var bara så bra!"

Mats Karlsson

"Det är ett imponerande jobb som lagts ned. Massor av rolig och intressant läsning, även för en med en rätt kort ’Drott-karriär’ (1967-71 i pojklagen och några junior-matcher). Tack för det fina Minneshäftet!"

Patrick Hellerström

"Bläddrade under eftermiddagens kaffepaus igenom Drotts Minneshäfte och är mycket imponerad!"

Nils-Bertil Jönsson

"Otroligt fint Minneshäfte!"

Ulf Åberg

"Tack för ett helt underbart Minneshäfte om BK Drott och har nu läst den från pärm till pärm. Vilken kvalité!"

Olle Larsson